top of page

DAK - the gentlemen’s war in the desert

Updated: Jul 8, 2020

Efter længere tids overvejelse gjorde endte jeg alligevel med at købe en bunke plastik mere og endnu en hær. Det var egentlig meningen det skulle stoppe men jeg blev overtalt.


Overtales er nok en overdrivelse men grundet de investeringer, lad os kalde dem dét, jeg har gjort i Warlord Games, fik jeg fremsendt en pre-release sprue af deres nye tyske dukker. Det lå længe og kiggede på mig og jeg anerkendte deres lækkerhed og muligheder for at kit-bashe. Men jeg havde havde investeret i en italiensk ørken bersaglieri platoon med gavekortet fra nørdefødselsdagen. Den var købt, malet og var testet mod en SAS liste fra den nye Western Desert bog.


Men podcast lytning og yderligere indtryk fra Warlord nyhedsbreve og andre som begyndte at bruge dukkerne gjorde, at jeg var nødt til at eje en æske og nogle køretøjer. Ikke mindst fordi det var en god indgang til early war frem for det primært late war jeg allerede havde.


Jeg lagde en del arbejde i at få fundet et paint scheme og finde ud af et tema for hæren. I starten af april 2019 blev der samlet og grundmalet plast og metal sæt.

Herfra var det blot at få fingeren ud og komme i gang med at male. Jeg valgte at gå mere i dybden med detaljer end jeg havde gjort med mine Finske tropper. Derfor er der brugt mere tid på wash, highlights og baser og i sidste fase også lidt på ekstra add ons som jeg byggede eller printede.Hæren har endnu en kamp tilgode men måske den snart kan møde en britisk deling fra 8. armé...
14 views0 comments

Comments


bottom of page